Share
Tweet
Share
Send to friend

2. Virtualni dan karijera i znanja

  • MojPosao od 5. do 12. svibnja organizira 2. Virtualni dan karijera i znanja
  • Sajam će povezati tržište rada i tržište edukacije predstavljanjem najuspješnijih hrvatskih tvrtki i edukativnih ustanova

MojPosao (www.MojPosao.net) će od 5. do 12. svibnja organizirati 2. Virtualni dan karijera i znanja. Nakon što je u studenom prošle godine, 1. Virtualni dan karijera u tjedan dana trajanja zabilježio preko 30.000 posjetitelja, MojPosao nastavlja razvoj projekta te organizira sajam koji će ovaj puta povezati tržište rada i tržište edukacije.

Na 2. Virtualnom danu karijera i znanja predstaviti će se najuspješnije hrvatske tvrtke kod kojih postoji mogućnost zaposlenja te edukativne ustanove od kojih će posjetitelji moći saznati sve o mogućnostima dodatnog obrazovanja i profesionalnog usavršavanja. Sajam će tako posjetiteljima dati uvid u najnovije trendove na tržištu rada, ali i skrenuti njihovu pozornost na važnost ulaganja u znanje kako bi se postigao uspjeh u poslu.

2. Virtualni dan karijera održati će se na adresi www.DanKarijera.com na kojoj će biti postavljen 3D virtualni izložbeni prostor koji će omogućiti interaktivnu komunikaciju između posjetitelja te poslodavaca i edukativnih ustanova. Posjetitelji će moći jednostavno i brzo pregledati ponudu otvorenih radnih pozicija izlagača te putem chata opušteno razgovarati s vodećim ljudima tvrtki i edukativnih ustanova, a izlagačima će pored komunikacije s posjetiteljima biti omogućen i uvid u posjećenost njihovog štanda.

Tvrtke i edukativne ustanove na 2. Virtualnom danu karijera i znanja moći će se predstaviti na jedan od 3 načina, od kojih svaki pruža različite mogućnosti prezentacije. Zlatnim izlagačima namijenjeno je pet zasebnih virtualnih prostorija koje omogućuju sveobuhvatno predstavljanje tvrtke, njenih proizvoda/usluga i svih prednosti koje ona nudi svojim zaposlenicima. Srebrnim izlagačima na raspolaganju su tri virtualne prostorije koje omogućuju predstavljanje poduzeća uz nešto manje detalja, dok je za Brončane izlagače predviđena jedna virtualna prostorija koja omogućuje osnovno predstavljanje tvrtke.

Kako bi se i u sklopu 2. virtualnog Dana karijera i znanja osigurao izravni kontakt s poslodavcima, biti će organizirane radionice i okrugli stolovi čiji je cilj savjetovanje zainteresiranih o mogućnostima zaposlenja nakon završetka školovanja te prilikom odabira dodatne profesionalne edukacije.

2. Virtualni dan karijera i znanja medijski podržavaju Otvoreni radio i Lider.

We use cookies to enhance your experience. By continuing to visit this site you agree to our use of cookies. Learn more.