Share
Tweet
Share
Send to friend

Nove međunarodne suradnje portala MojPosao

Kako bi svojim korisnicima osigurao bolje izglede za pronalazak novog posla i uvid u regionalno stanje na tržištu rada, MojPosao (www.MojPosao.net) je proširio svoju dosadašnju suradnju s vodećim portalima za oglašavanje radnih pozicija iz zemalja regije.

Na MojPosao su tako od danas u kategoriji 'Inozemstvo' dostupni oglasi koji se prenose izravno s vodećeg portala za oglašavanje radnih mjesta u Bosni i Hercegovini (Posao.ba) te Srbiji (Infostud.com), čime ukupan regionalni tržišni udio MojPosao i ostalih portala prelazi 85%.

Ovakva jedinstvena suradnja hrvatskim će korisnicima olakšati pronalazak poslova u regiji i stjecanje radnog iskustva u međunarodnom okruženju te im omogućiti usporedbu poslovnih ponuda iz Hrvatske s onima iz regije. Poslovi iz regije na MojPosao će biti dostupni isključivo u kategoriji 'Inozemstvo' i neće utjecati na korisnike koji nisu zainteresirani za poslove izvan granice Hrvatske.

Osim regionalnih partnerstva, MojPosao je početkom 2010. godine postao i član međunarodne mreže portala za oglašavanje radnih mjesta - Broadbeen. Broadbeen mreža omogućuje stranim tvrtkama potragu za zaposlenicima u Hrvatskoj i prije nego što otvore svoja predstavništva. Tvrtke iz inozemstva ovim putem mogu još lakše zakupiti oglase za radna mjesta na MojPosao te brže i jednostavnije pronaći zaposlenike u Hrvatskoj.

Regionalne suradnje i dodatno umrežavanje MojPosao na međunarodnoj razini s jedne su strane nastavak strategije poslovanja kojom MojPosao nastoji olakšati svojim korisnicima potragu za poslom, ali predstavljaju i budući smjer razvoja portala. Kako se kroz nekoliko godina očekuje da će Hrvatska ući u Europsku uniju, što bi u određenoj mjeri trebalo povećati mobilnost radne snage, MojPosao će spremno dočekati otvaranje tržišta i promjene na tržištu rada.

We use cookies to enhance your experience. By continuing to visit this site you agree to our use of cookies. Learn more.