Share
Tweet
Share
Pošalji prijatelju

Poziv na konferenciju za novinare

MojPosao Vas poziva na konferenciju za novinare prigodom održavanja 2. virtualnog Dana karijera i znanja, koja će se održati u srijedu, 5. svibnja u 11:00 sati, na Fakultetu elektrotehnike i računarstva, Unska 3, Zagreb u Vijećnici dekanata.

Nakon što je u studenom 2009. prvi virtualni sajam poslova privukao preko 30.000 jedinstvenih posjetitelja, MojPosao (www.MojPosao.net) proširuje projekt i ove godine organizira virtualni sajam koji na kojem će, osim štandova poslodavaca, posjetitelji moći razgledati i štandove edukativnih ustanova. 2. virtualni Dan karijera i znanja održavat će se od 5. do 12. svibnja na Internet adresi www.DanKarijera.com, a funkcionirat će kao 3D internet aplikacija te kroz interaktivnu komunikaciju povezati najuspješnije hrvatske i inozemne tvrtke te edukativne ustanove s potencijalnim zaposlenicima, odnosno polaznicima.

Posjetom 2. virtualnog Dana karijera i znanja posloprimci će se jednostavno i brzo moći informirati o izlagačima te radnim pozicijama i edukativnim programima koje nude, izbjeći gužvu karakterističnu za klasične sajmove te opušteno chat-ati s predstavnicima tvrtki izlagača. S druge strane, prednosti predstavljanja na Virtualnom Danu karijera za poslodavce i edukativne ustanove su komunikacija sa znatno većim brojem potencijalnih zaposlenika i polaznika nego što je to moguće na klasičnom sajmu karijera ili edukacije te precizni podaci o broju zainteresiranih posjetitelja.

Sponzori 2. virtualnog Dana karijera i znanja su T-HT, Mercator, 24sata, Cognita i VIPnet, a u sklopu sajma predstavit će se i Educamix, Kofax, Latina, Manpower, MORH, Prirodoslovno matematički fakultet, Reprint te Veleučilište u Karlovcu.

Medijski pokrovitelji su: Nova TV, Otvoreni radio, Lider, Jutarnji.hr i EduCentar.net

2. virtualni Dan karijera i znanja organiziran je pod pokroviteljstvom Ministarstva znanosti, obrazovanja i sporta, Ministarstva gospodarstva, rada i poduzetništva, Grada Zagreba te Ministarstva turizma te u partnerstvu sa studentskim udrugama eSTUDENT, HSA, AEGEE i ELSA.

Sudionici konferencije za novinare bit će:

  • Marko Oltean, Voditelj prodaje i odnosa s klijentima MojPosao
  • Jurica Šarčević, Voditelj projekta

Po završetku konferencije za novinare na Fakultetu elektrotehnike i računarstva, a u sklopu 2. virtualnog Dana karijera i znanja održati će se i okrugli stol na temu 'Postali ste prvostupnik (baccalaureus) ili magistar struke – je li time vaše obrazovanje završeno?'. Okrugli stol održati će se u dvorani D1, otvoren je za sve zainteresirane, a sudionici okruglog stola biti će vodeći stručnjaci za područje ljudskih potencijala.

Molimo potvrdite svoj dolazak najkasnije do utorka 4. svibnja na sljedeće kontakte:

MojPosao koristi kolačiće (eng. cookies) kako bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Nastavkom pregleda stranice slažete se sa korištenjem kolačića o kojima možete pročitati više.