Share
Tweet
Share
Pošalji prijatelju

Amerikanci bi radije bili nezaposleni nego pretili

Prema istraživanju koje je na uzorku od 1.700 ispitanika proveo američki magazine Fitness, Amerikanci bi radije bili nezposleni nego pretili.

58% ženskih ispitanika i 54% muških odgovorilo je kako bi radije bili nezaposleni nego dobili dodatnih trideset kilograma tjelesne mase.

Da je ispitanicima tjelesni izgled bitniji od materijalnih dobara, svjedoče i sljedeći rezultati – 63% ženskih i 55% muških ispitanika izjavilo je kako bi radije bili umjereno siromašni s idealnom tjelesnom masom nego bogati i jako pretili.

Ljudi vjeruju kako je potrebna teška bitka kako bi se izgubilo tridesetak kilograma, tvrdi Liz Vaccariello, izvršna urednica magazine Fitness, i misle kako je rad na pronalasku novog posla puno lakši od rada na gubitku tjelesne mase koji uključuje odricanje od hrane.

A zapravo, male promjene na dnevnoj osnovi mogu uroditi plodom i učiniti gubitak viška kilograma mnogo lakšim, zaključuje Vaccarielo.

(V.B.)
Izvor:
KARE 11

MojPosao koristi kolačiće (eng. cookies) kako bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Nastavkom pregleda stranice slažete se sa korištenjem kolačića o kojima možete pročitati više.