Share
Tweet
Share
Pošalji prijatelju

Tri britanska poštara zbog svoje požrtvovnosti osvojili automobil

Zahvaljujući tome što niti jedan dan nisu izostali s posla, tri britanska poštara osvojili su automobil. Alistair Brown, Ewan Stewart i David Knight osvojili su Vaxhall Astru u nagradnom izvlačenju koje je Kraljevska pošta priredila za one koji protekle godine niti jedan nisu izostali s posla.


Iz Kraljevske pošte su priopćili da je odsutnost zaposlenika s posla značajno smanjena, te da se razina prisutnosti na poslu tijekom godine povećala za 18%. Ustvrdili su i da je to ključni razlog zbog kojeg Kraljevska pošta korisnicima ove godine pruža mnogo višu kvalitetu usluga.

Do kraja ožujka odsutnost zaposlenika pala je na 5%, u usporedbi 6,1% u istom razdoblju prošle godine. Ukupno, oko 56.000 zaposlenika, u posljednjih 12 mjeseci, niti jedan dan nisu izostali s posla i stoga je Uprava Kraljevske pošte svakome od njih odlučila dodijeliti 150 nagradnih funta.

Naši zaposlenici obavljaju sjajan posao dan za danom i ispravno je da ih zato nagradimo i podržimo, kazao je Tony McCarthy iz Kraljevske pošte. Ovo je ključno u tome da Kraljevsku poštu učinimo odličnim mjestom za rad i omogućava nam da stalno osiguramo visoku kvalitetu usluge korisnicima, dodao je McCarthy.

(T.B.)
Izvor:
BBC

MojPosao koristi kolačiće (eng. cookies) kako bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Nastavkom pregleda stranice slažete se sa korištenjem kolačića o kojima možete pročitati više.