Share
Tweet
Share
Pošalji prijatelju

Batleri u koži osvajaju Britaniju

Zaboravite na čistunski izgled britanskih batlera koji vas poslužuju toplim čajem točno u 17 sati.

"Batleri u koži" polučili su veliki poslovni uspjeh promocijom polugolih konobara diljem Britanije, a tvrtka koja je pokrenula ideju pokušat će uspostaviti jedinstvenu "mušku uslugu" diljem svijeta.

Ono po čemu se ovi konobari uvelike razlikuju od uobičajenih, jest njihovo radno odijelo. Naime, "odjeveni" su tek u leptir mašnu, kragnu, manžete i kratku pregaču.

Vlasnik tvrtke Jason Didcott, inače bivši pripadnik Kraljevske mornarice koji je služio u Perzijskom zaljevu te Bosni i Hercegovini, ovime je htio pronaći alternativu striperima i egzotičnim plesačima, ali uz striktno zadana pravila – svaki od konobara prolazi detaljnu policijsku provjeru, a gostima pod utjecajem alkohola nije dopušten fizički kontakt s konobarima.

Ono što želimo postići jest James Bond u odjeći butlera. Drzak, ali čist, navodi Didcot. Na kraju zabave, dopušteno je jedino fotografiranje s konobarima, jer želimo istaknuti ljepotu i šarm džentlmena.

Didcot napominje kako je pri zapošljavanju konobara važna građa tijela, a što se tiče građe stražnjice, vjerujemo im na riječ.

(V.K.)
Izvor:
Dailynews

MojPosao koristi kolačiće (eng. cookies) kako bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Nastavkom pregleda stranice slažete se sa korištenjem kolačića o kojima možete pročitati više.