Share
Tweet
Share
Pošalji prijatelju

Zbog uspješne poslovne godine 8.500 zaposlenika dobilo iPodove

Američka tehnološka kompanija Natinal Semiconductor odlučila je financijski uspješnu poslovnu godinu proslaviti na jedan drugačiji način. Naime, svih svojih 8.500 zaposlenika nagradila je s iPod-ovima kapaciteta 30 GB.

Kompanija koja se inače bavi proizvodnjom mikorčipova i analognih krugova za računala i mobilne uređaje, poslužit će se Appleovim mp3 playerom koristeći ga kao novi alat za usavršavanje i komunikaciju.

Izvršni direktor kompanije Brian Halla izjavio je: Tražimo nov i učinkovitiji način kojim bi unaprijedili komunikaciju s našim zaposlenicima te se nadamo kako će nam iPod u tome pomoći.

Kako su naši zaposlenici u 47-godišnjoj povijesti tvrtke pridonijeli najuspješnijoj godini, želimo ih opremiti alatima i opremom koja će pridonijeti još boljem poslovanju i zadovoljstvu naših klijenata, dodao je Halla.

Dodajmo kako se broj poslodavaca koji žele pridonijeti poslovanju pomoću raznih mladenačkih ikona, poput iPoda, stalno povećava.

(V.K.)
Izvor:
Personneltoday

MojPosao koristi kolačiće (eng. cookies) kako bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Nastavkom pregleda stranice slažete se sa korištenjem kolačića o kojima možete pročitati više.