Share
Tweet
Share
Pošalji prijatelju

Zbog kvara na klima uređajima velški poreznici dobili tri dana slobodno

Stotine velških poreznika dobile su tri dana slobodno uz punu plaću zbog kvara na klima uređajima u njihovim uredima. Zbog visoke temperature, koja je dosegla 32 stupnja, Uprava je zaposlenicima, koji su se žalili na neizdrživu vrućinu, dozvolila da odu kućama.

Međutim, u upravi nisu očekivali da će svi zaposlenici iskoristiti tu mogućnost i ostali su šokirani kada je gotovo 500 poreznika napustilo svoja radna mjesta. Rekli su nam da možemo ići kući ako ne možemo podnijeti vrućinu, a nije nas trebalo dva puta moliti. Bolje je biti kod kuće u hladu nego robijati nad zahtjevima za povrat poreza u uredu, rekao je jedan poreznik.

U poreznim uredima radi više od 3.000 zaposlenika, no klima uređaji su se pokvarili u samo jednom odjelu, tako da ostalih 2.500 zaposlenika nije moglo uživati u plaćenim slobodnim danima kao njihovi kolege.

(T.B.)
Izvor:
Personneltoday

MojPosao koristi kolačiće (eng. cookies) kako bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Nastavkom pregleda stranice slažete se sa korištenjem kolačića o kojima možete pročitati više.