Share
Tweet
Share
Pošalji prijatelju

Izgled ureda djeluje na produktivnost uposlenika

Djeluje li radna okolina na vašu produktivnost? Istraživanje tvrtke za uredsku opremu Gensler pokazalo je da ljepša okolina djeluje na bolju produktivnost na poslu. Prema podacima Genslera, uredski namještaj u direktnom je odnosu sa produktivnijim radom na poslu, a djeluje i na natjecateljski duh.
U provedenoj anketi, na uzorku od više od 2000 američkih uredskih uposlenika, čak devet od deset uposlenika smatralo je da upravo ljepši izgled ureda djeluje na cjelokupan rad i natjecateljski duh među uposlenicima. U ljepšoj radnoj okolini, produktivnost raste do 21%, kaže jedan od uposlenika. Čak 90% izvršnih direktora velikih kompanija izjasnilo se da je upravo okolina utjecala na bolji uspijeh firme u cijelosti.

Biznis će biti veći ukoliko radna okolina bude bude od svojih uposlenika shvaćena kao dom, kaže Diane Hoskins, izvršna direktorica Gensler-a.

(A.T.)
Izvor:
Interodesign

MojPosao koristi kolačiće (eng. cookies) kako bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Nastavkom pregleda stranice slažete se sa korištenjem kolačića o kojima možete pročitati više.