Share
Tweet
Share
Pošalji prijatelju

U kineskom baru gosti mogu tući osoblje

Vlasnik bara u Kini došao je na jedinstvenu ideju privlačenja gostiju. Naime, dopušteno im je tući osoblje bara.

Kako izvještavaju mediji, u baru "The rising sun anger release bar" gostima je dopušteno vrijeđati, tući te bacati čaše na posebno izučeno osoblje.

Vlasnik bara Wu Gong rekao je za list China Daily kako je nadahnuće za otvaranje ovog lokala dobio radeći kao imigrantski radnik.

On navodi kako su većina gostiju žene koje rade u uslužnim djelatnostima ili zabavnoj industriji, a "iživljavati" se mogu na 20 muških zaposlenika, koji imaju posebna zaštitna odijela, a za ovaj su posao i prošli posebnu fizičku obuku.

Kako posjetitelji mogu zatražiti od konobara da se obuku kao osoba koju žele napadati, jedna je prolaznica izjavila kako se ideja nekažnjivog napadanja nekoga tko primjerice glumi vašeg nadređenog, čini vrlo atraktivna.

Jedna od posjetiteljica bara izjavila je kako su ljudi u današnje vrijeme stalno izloženi stresu i naporima, bilo na poslu, kod kuće ili u vezama, zbog čega im ovaj bar služi kao svojevrsno mjesto za rješavanje napetosti.

(V.K.)
Izvor:
BBC News

MojPosao koristi kolačiće (eng. cookies) kako bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Nastavkom pregleda stranice slažete se sa korištenjem kolačića o kojima možete pročitati više.