Share
Tweet
Share
Pošalji prijatelju

Ukrala milijune poslodavcu za srećke za loto

Bivša računovotkinja koja je radila u jednoj uglednoj američkoj liječničkoj ordinaciji, pritisnuta dokazima, priznala da je od svojega poslodavca ukrala više od 2,3 milijuna dolara da bi svakodnevno kupovala različite srećke za loto.

Annie Donnelly, ovisnica o igrama na sreću iz grada Farmingvillea u državi New York, trošila je fascinantnih 6.000 dolara dnevno, između lipnja 2002. godine i studenog 2005, igrajući loto i kupujući razne srećke lutrije.

Unatoč svakodnevnim očajničkim pokušajima Annie nikada nije ostvarila uistinu velik dobitak kakav je priželjkivala. Sada je čeka moguća kazna do 12 godina zatvora jer je ukrala novac od svojih zaposlenika Udruge kirurga South Bayja , objavljeno je jučer iz ureda tužitelja.

Annie, koja se nalazi u pritvoru dok ne isplati 150.000 dolara jamčevine, također će morati vratiti sav novac koji je ukrala, a optužena je za krađu.

(A.T.)
Izvor:
Jutarnji list

MojPosao koristi kolačiće (eng. cookies) kako bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Nastavkom pregleda stranice slažete se sa korištenjem kolačića o kojima možete pročitati više.