Share
Tweet
Share
Pošalji prijatelju

Pri izboru partnera Britancima i Britankama iznimno važna zarada

Britanski muškarci moraju zarađivati najmanje 50.000 funti godišnje da bi ih žene smatrale imućnima i uspješnima, pokazalo je istraživanje britanske nacionalne štedionice National Savings and Investments provedeno na više od 3.000 ispitanika. Naime, gotovo polovica (45%) žena koje su sudjelovale u istraživanju kazale su da im je "opipljiv" iznos bankovnog računa na vrhu prioriteta pri odabiru partnera.

Za razliku od ljepšeg spola, istraživanje je pokazalo da su muškarci manje "opterećeni" financijskim statusom svojih partnerica. Naime, 22% njih istaknulo je im je pozamašan bankovni račun važan pri izboru partnerice. Također, muškarci koji su sudjelovali u istraživanju istaknuli su da žene koje zarađuju 42.000 funti godišnje smatraju uspješnima.

Istraživanje je pokazalo i da britanski muškarci imaju prosječnu ušteđevinu od oko 20.000 funti, dok je prosječna ušteđevina žena oko 14.000 funti.

Zanimljivo, istraživanjem je utvrđeno da čak 60% ispitanika smatra kako su financije iznimno važne za uspjeh veze.

(T.B.)
Izvor:
Personneltoday

MojPosao koristi kolačiće (eng. cookies) kako bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Nastavkom pregleda stranice slažete se sa korištenjem kolačića o kojima možete pročitati više.