Share
Tweet
Share
Pošalji prijatelju

Ruski tajkuni troše milijune na ljubavnice

Kako piše moskovski dnevnik Izvjestija, o prihodima ljubavnica ruskih tajkuna pripovijedaju se legende, ovisno o "težini" njihova ulova.

Obično se s damama naši junaci susreću u darovanim stanovima. Pri tome je vrlo rijedak slučaj darovanja stana u Londonu ili Parizu, ali i na manje uglednim moskovskim kvartovima, preljubnika će stan koštati oko 300.000 dolara.

Da djevojka ne bi lomila svoje visoke potpetice treba joj automobil. Daruju se Mercedesi tipa Compressor i CLK. Esteti daruju Lexus (u ženskoj kupe izvedbi). Ako djevojka baš želi džip, onda se odabire BMW X5 ili Infinity.

Jako zaljubljeni dečki dubokih džepova poklonit će pak Porsche Cayenne. Zanimljivo je da mobiteli nisu na popisu darova koji se daju profesionalnim ljepoticama. Valjda se misli da će ih one same kupiti, kad kupuju kruh i mlijeko. Novca imaju.

No s mobilnim je telefonima povezana druga važna stvar: nadzor nad razgovorima. Ljubavnica, bilo da razgovara telefonom, a i u drugim prilikama, mora vrlo dobro paziti na svoj jezik.

S druge strane, ako tajkun nije u stanju dokopati se tih ispisa, onda i nije pravi tajkun.

Plaća ljubavnice ovisi o karakteru tajkuna. Za početak veze on će, ako je pravi, hladno odvojiti 30.000 dolara. Zatim, po pravilu, oko 10.000 dolara mjesečno. Ako je tu i neko dijete, i više.

Ima oligarha koji jednostavno ne mogu biti mirni ako nekome ne daju novac. To treba iskoristiti, iako je na prste jedne ruke moguće nabrojati ljepotice koje su izvukle mjesečno više od 100.000 dolara.

Daruju se još zlatne kreditne kartice svoje ili prijateljeve banke. Zato da je lakše pratiti transakcije.

(A.T.) Izvor:
Poslovni dnevnik

MojPosao koristi kolačiće (eng. cookies) kako bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Nastavkom pregleda stranice slažete se sa korištenjem kolačića o kojima možete pročitati više.