Share
Tweet
Share
Pošalji prijatelju

Britanac potrošio novac od jack-pota i vratio se starom poslu

Pedesetosmogodišnji Britanac Michael Antonucchi, koji je prije 12 godina na lotu osvojio 2,8 milijuna funti, vratio se ovih dana na stari posao, koji je napustio poslije velikog dobitka, jer je potrošio gotovo sav novac.

Zanimljivo je kako je Antonucchi za kupnju loto listića posudio novac od svoje majke, nakon čega je postao jedan od prvih dobitnika
jack-pota u Velikoj Britaniji.

Novac je potrošio na kupovinu broda, noćnog kluba i razne luksuzne robe, kao i brojne propale poslove te brak s toples modelom koji je trajao tri mjeseca.

Na koncu se odlučio vratiti starom poslu, kupovanju i renoviranju starog namještaja, kojeg izvozi u Sjedinjene Američke Države.

"Bilo je to prekrasno iskustvo koje ne bih doživio da nisam osvojio novac na lutriji. Nikako nisam htio umrijeti kao bogat čovjek, već potrošiti novac i uživati", izjavio je Antonucchi, kojem je poslije svega ostalo nešto dionica i kuća u Plymouthu vrijedna oko 300.000 funti, ali i prazan račun.

(V.K.)
Izvor:
iol.co.za

MojPosao koristi kolačiće (eng. cookies) kako bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Nastavkom pregleda stranice slažete se sa korištenjem kolačića o kojima možete pročitati više.