Share
Tweet
Share
Pošalji prijatelju

Nagradna igra Moj Cool oglas na Coolinarika.com

Sve Coolinaričare i one koji će to tek postati pozivamo da od 01. lipnja do 15. srpnja 2007. kreiraju originalni Cool oglas na Coolinarika.com i osvoje mrak nagrade:



1. Glavna nagrada: Electrolux perilica posuđa, štednjak, hladnjak i multipraktik + Coolinarika poklon paket
2. nagrada: Electrolux štednjak, hladnjak i multipraktik + Coolinarika poklon paket
3. nagrada: Electrolux perilica posuđa, štednjak i multipraktik + Coolinarika poklon paket
4. nagrada: Electrolux hladnjak i multipraktik + Coolinarika poklon paket
5. nagrada: Electrolux perilica posuđa i multipraktik + Coolinarika poklon paket
6., 7. i 8. nagrada: Electrolux multipraktik + Coolinarika poklon paket
9. i 10. nagrada: Electrolux električni roštilj + Coolinarika poklon paket
Nagrade od 11.- 20. mjesta: Coolinarika poklon paket

Kako do nagrada?

Kako biste sudjelovali u nagradnoj igri, potrebno je kreirati vlastiti oglas. Oglas treba biti koncipiran tako da nudi cool odgovor na sva moguća i nemoguća coolinarska pitanja na vašoj omiljenoj web destinaciji Coolinarika.com.

Ne brinite, ne trebate biti marketinški guru, dovoljno je imati dobru ideju i fotografiju koju ste sami snimili. Na stranicama Coolinarika.com u zadanu formu potrebno je unijeti fotografiju te postaviti originalno pitanje na koje Coolinarika.com nudi odgovor.

Na kraju, oglasu pridružite link koji vam se čini prikladan kao odgovor na postavljeno pitanje. Pustite mašti na volju i stvorite kreativan, strastven i nadahnut oglas kojim otvarate mogućnost osvajanja cool nagrade!

Svi registrirani korisnici mogu unositi oglase i glasati za svog favorita. Uneseni oglasi rangiraju se prema broju dobivenih glasova, a pobjeđuje onaj koji skupi najveći broj glasova.

Nagrađeni oglasi će se, nakon završetka nagradne igre, objaviti na stranicama Coolinarika.com. Kreirajte svoj Cool oglas i osvojite cool nagrade!

(A.T.)

MojPosao koristi kolačiće (eng. cookies) kako bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Nastavkom pregleda stranice slažete se sa korištenjem kolačića o kojima možete pročitati više.