Share
Tweet
Share
Pošalji prijatelju

bwin postao glavni sponzor Real Madrida

Real Madrid Club de Fútbol i bwin vodeći priređivač za online gaming entertainment, potpisali su ugovor kojim će austrijska multinacionalna kompanija postati glavni sponzor kluba u naredne tri sezone.

Ugovor koji su na stadionu Santiago Bernabéu prezentirali izvršni direktor tvrtke bwin Manfred Bodner i predsjednik Reala Ramón Calderón, predstavlja ogromni korak ka međunarodnom povezivanju ove dvije institucije.

U okvirima ovog strateškog saveza, bwin namjerava koristiti Realov imidž kao međunarodnu komunikacijsku platformu i uživati dodatne pogodnosti promotivne i medijske snage Reala.

Glavni razlog za realizaciju partnerstva između ova dva branda njihov je zajednički doprinos za održivost i njegovanje sporta s jedne, te vrijednosti kao što su dinamika i tehnološka inovacija s druge strane.

Ove zajedničke vrijednosti i poslovne strategije pomoći će Real Madridu i tvrtki bwin povezati se emocionalno s milijunima ljubitelja sporta diljem svijeta.

(V.K.)

MojPosao koristi kolačiće (eng. cookies) kako bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Nastavkom pregleda stranice slažete se sa korištenjem kolačića o kojima možete pročitati više.