Share
Tweet
Share
Pošalji prijatelju

Roba široke potrošnje sve se više kupuje putem Interneta

Posljednjih pet godina svi potrošači na području grada Zagreba, robu široke potrošnje mogu kupovati u Konzumovoj Internet prodavaonici, koja broji desetak tisuća aktivnih registriranih korisnika.

S obzirom da se baza kupaca svakodnevno povećava, lako je zaključiti da sve veći broj ljudi prepoznaje prednosti ovakve vrste kupnje.

Konzum je svoju ponudu odnedavno učinio još kvalitetnijom, pa je asortiman dodatno obogaćen i sada broji 20.000 artikala te uključuje i bogatu ponudu svježih proizvoda.

Od ostalih pogodnosti svakako je potrebno istaknuti mogućnost narudžbe i do sedam dana unaprijed te unaprijeđenje logistike i distribucije.

Dostava je dostupna svakim radnim danom od 9-21 sati te subotom od 9-15 sati, a za kupnju iznad 500 kn dostava je besplatna.

Naručenu robu kupci mogu platiti pri preuzimanju ili putem Interneta svim kreditnim karticama. Potrebno je napomenuti kako se plaćanje odvija u uvjetima maksimalne sigurnosti s obzirom da se podaci štite najmodernijim sigurnosnim protokolima.

Konzum do kraja lipnja sve korisnike usluge Konzum Internet prodavaonice za svaku narudžbu daruje vrijednim poklonom prema njihovom izboru.

(V.K.)

MojPosao koristi kolačiće (eng. cookies) kako bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Nastavkom pregleda stranice slažete se sa korištenjem kolačića o kojima možete pročitati više.