Share
Tweet
Share
Pošalji prijatelju

Vatrogasci homoseksualci potukli Harrya Pottera

Komedija o vatrogascima koji se predstavljaju kao homoseksualci, uspjela je istisnuti filmski nastavak "Harryja Pottera" s prvog mjesta po zaradi na kino blagajnama ostvarenoj tijekom vikenda.

"Kad je Chuck sreo Larryja" s Adamom Sandlerom zaradio je 34,2 milijuna dolara od petka do nedjelje u Sjedinjenim Državama i Kanadi, objavila je specijalizirana kuća Exhibitor Relations.

U tom film, dvojica vatrogasaca odluče se na brak kako bi ostvarili policu životnog osiguranja. Unatoč planetarnoj "pottermaniji" kakva je vladala tijekom vikenda zbog početka prodaje posljednjeg nastavka književne sage o Potteru "Harry Potter i relikvije smrti", film "Harry Potter i red Feniksa", snimljen prema petome nastavku, bit će samo tjedan dana na vrhu prodaje na kinoblagajnama.

Potter je ipak tijekom vikenda zaradio 32,5 milijuna dolara u tri dana vikenda zaradivši dosad ukupno u Americi 207,9 milijuna, a u svijetu 558 milijuna od početka prikazivanja.

(Hina)

MojPosao koristi kolačiće (eng. cookies) kako bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Nastavkom pregleda stranice slažete se sa korištenjem kolačića o kojima možete pročitati više.