Share
Tweet
Share
Pošalji prijatelju

Hotelski lanac podučava osoblje kako postupati s mjesečarima

Sve više razgolićenih mjesečara među gostima navelo je jedan od najvećih hotelskih lanaca u Britaniji da obuči svoje osoblje kako da postupa s ovim noćnim golaćima.

Travelodge, koji ima više od 300 hotela u Britaniji, kaže kako je hodanje u snu poraslo sedmerostruko prošle godine, a da 95% mjesečara čine oskudno odjeveni muškarci.

"Vidimo porast ovih slučajeva tijekom godina pa je važno da naše osoblje zna kako pomoći onom koji hoda u snu kada se pojavi", rekao je u priopćenju "direktor spavanja" ovoga lanca Leigh McCarron.

U svom nedavno izdanom "vodiču za mjesečare" tvrtka kaže osoblju da pri ruci drži ručnike na recepciji u slučaju da je potrebno sačuvati dostojanstvo gosta.

Tvrtka je kazala kako nage lutalice često upućuju recepcionarima pitanja poput "Gdje je zahod?", "Imati li novine?" ili "Mogu li platiti račun, kasnim na posao?". (Hina)

MojPosao koristi kolačiće (eng. cookies) kako bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Nastavkom pregleda stranice slažete se sa korištenjem kolačića o kojima možete pročitati više.