Share
Tweet
Share
Pošalji prijatelju

Uđite u svijet ShoeBeDo Visa Classic

U ShoeBeDo svijetu prijateljstvo i prijatelji jako su važni. Važni su dobra glazba, filmovi i knjige, moda, sport i priroda.

Bitno je da se redovito pleše, smije i zabavlja; da se ljudi osjećaju ugodno, da se oblače kako im odgovara i da mogu raditi ono što ih čini sretnima.

Takvom svijetu pripada i ShoeBeDo Visa Classic.

ShoeBeDo Visa Classic univerzalna je kartica. Možete je koristiti na tečaju u Barceloni, stažu u Londonu, konferenciji u Norveškoj, muzejskom dućanu u New Yorku, tehnološkom parku u Tokiju, natjecanju u triatlonu na Mljetu ili ShoeBeDo dućanu u Splitu. ShoeBeDo Visa Classic namijenjena je svim kozmopolitima, ljubiteljima adrenalina, pozitivcima, kreativcima, ljudima sa stilom i fiksnim idejama (mi u ShoeBeDo svijetu znamo da se iz fiksnih zamisli uvijek izrodi nešto zanimljivo).

Ukratko, svim ljudima koji mnogo toga žele. Sa ShoeBeDo Visa Classic karticom nije potrebno biti blizu bankomata niti nositi novčanik, a svom će vlasniku/vlasnici uvijek biti ulaznica za dobar provod.

Dobar provod prema ShoeBeDo mjerilima definira se kao "opušteno šopingiranje s popustom u preko trideset ShoeBeDo i v.o.o.d.o.o. dućana u Hrvatskoj s kultnim modnim markama kao što su Dr. Martens, Vans, ART, Paul Frank, Reebok, Carhartt i Pepe Jeans" (očito je, ali treba istaknuti – mi volimo stvari sa čvrstim korijenima i svježim pomakom).

Nešto kasnije u definiciju dobrog provoda bit će nadodano i "neobavezno guštanje u bonusima i poklonima ShoeBeDo kluba koji se ostvaruju po wellness centrima, parfumerijama, putovanjima, klupskim koncertima i sl."

Novosti o svim ShoeBeDo događanjima možete pronaći na www.shoebedo.hr. Sve ostale informacije o ShoeBeDo Visa Classic kartici i pristupnicu pronadjite na ovom LINKU!

Dobro došli u ShoeBeDo svijet!

MojPosao koristi kolačiće (eng. cookies) kako bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Nastavkom pregleda stranice slažete se sa korištenjem kolačića o kojima možete pročitati više.