Share
Tweet
Share
Pošalji prijatelju

Amy Winehouse boksa, a McConaughey spašava životinje

Slavni glumci, pjevači i supermodeli bi se na temelju svojih interesa, hobija i navika mogli baviti zaista raznolikim zanimanjima

Da se odluči prijaviti za neki "uobičajeni" posao, Angelina Jolie bi imala bogat životopis.

Od 1993. godine bavi se glumom, a za dosadašnji rad nagrađena je među ostalim sa tri Zlatna globusa, jednim Oscarom i dvjema nominacijama za nagradu Emmy. Od 2001. je UN-ova ambasadorica dobre volje, suosnivačica dobrotvorne organizacije Jolie/Pitt i dobitnica svjetske nagrade za humanitarni rad.

Madonna kraljica fitnessa
Ako se ne bi bavila glumom, sigurno bi se jako dobro snašla na bilo kakvoj funkciji u nekoj neprofitnoj organizaciji.

Britanska pjevačica Amy Winehouse za svoj je dosadašnji rad bila nagrađena s nekoliko glazbenih nagrada te pet Grammy-a. Međutim, zbog rizičnog načina života, stalnih ekscesa, i agresivnog ponašanja, da nije pjevačica vjerojatno bi se bavila boksom u nekoj lakoj kategoriji. Ako joj pak to ne bi pošlo za rukom, vjerojatno bi radila u frizerskom salonu.

Madonna za sobom ima 11 uspješnih albuma, od kojih se sedam našlo na prvim mjestima najprodavanijih. No, da Madonna nije kraljica pop-a, vjerojatno bi se odlično snašla u ulozi osobnog trenera, budući da joj je uz glazbu, fitness druga najveća opsesija.

Crna pantera savjetnica
Crna pantera Naomi Campbell do sada je pozirala za čak 500 naslovnica raznih magazina. Također, bila je prva Afro-Amerikanka koja se našla na naslovnicama poznatih časopisa.

Međutim, da nije supermodel, teško bi si mogla priuštiti život na visokoj nozi. Naime, njezin policijski dosje znatno je opširniji od njezina životopisa. Da joj je karijera krenula nizvodno, vjerojatno bi se mogla zaposliti kao savjetnica za kontrolu bijesa, budući da je tijekom svoje karijere i sama nogo puta morala znati kako zauzdati taj nagon.

Matthew McConaughey uspješan je glumac, koji je do sada snimio više od 20 filmova. Između snimanja Matthew se odmara i bavi sportom te odaje dojam bezbrižne osobe.

Međutim to ne znali da je i bezosjećajan. Naime, nakon uragana Katrina pridružio se udruzi za spašavanje životinja, a jednom je prilikom spasio i život mački kojoj su dvojica tinejdžera htjeli nauditi. Iz tih razloga Matthew bi se, da nije glumac vjerojatno posvetio radu nekoj od organizacija za zaštitu životinja. (V.K.)

Izvor:
MSN

MojPosao koristi kolačiće (eng. cookies) kako bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Nastavkom pregleda stranice slažete se sa korištenjem kolačića o kojima možete pročitati više.