Share
Tweet
Share
Pošalji prijatelju

Za posao snova u Australiji ostalo 16 kandidata

Među kandidatima u užem krugu, nalazi se i Nijemica hrvatskih korijena

Broj kandidata za posao snova - "čuvara" otoka na australskom Velikom koraljnom grebenu, sveden je na završnih 16, među kojima su trećina žene, uključujući i Mirjam Novak, Hrvaticu iz Bavarske.

Kandidati koje je odabrao organizator natjecanja, turistička zajednica australske države Queenslanda, bit će idući mjesec pozvani na otok Hamilton na završni razgovor za posao.

Turistička zajednica, koja je pokrenula ovu propagandnu kampanju zamaskiranu u natječaj za radno mjesto, priopćila je da je kvaliteta prijavljenih takva da je za konačni intervju izabrao 16 umjesto planiranih 10 kandidata.

Više od 34.000 prijava
Pobjednik natječaja bit će objavljen 6. svibnja, a polugodišnji posao počinje 1. srpnja. Za čišćenje bazena, hranjenje riba i pisanje bloga u kojem će svijetu prenositi osobne dojmove o Hamiltonu kao mjestu za odmor, sretni će pobjednik dobiti šesteroznamenkastu plaću u australskim dolarima i plaćene putne troškove.

U, kako je ocijenjeno, najuspješnijoj turističkoj promociji dosad, 34,634 ljudi poslalo je prijavu u formi video snimke duge 60 sekunda.

Svi pozvani na razgovor mlađi su od 40 godina, nitko nije s Bliskog istoka, Afrike ili Južne Amerike, a samo dvoje su Australci. (Hina)

MojPosao koristi kolačiće (eng. cookies) kako bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Nastavkom pregleda stranice slažete se sa korištenjem kolačića o kojima možete pročitati više.