Share
Tweet
Share
Pošalji prijatelju

Brane Golubić novi prokurist Hypo Banke

Odlukom Nazornog odbora Hypo Alpe-Adria-Bank d.d., Brane Golubić imenovan je prokuristom Banke.

Golubić je diplomirao na Ekonomskom fakultetu u Zagrebu, a karijeru u Hypo banci započeo 2003. godine kao voditelj Odjela sanacija, da bi potom napredovao na poziciju izvršnog direktora Sektora potpore poslovanju s tržištem. Od svibnja 2008. do imenovanja na mjesto prokurista radio je kao izvršni direktor Sektora upravljanja rizicima i rizičnim plasmanima.

Tijekom gotovo sedam godina rada u Hypo banci, Golubić je sudjelovao je u značajnim projektima restrukturiranja i sanacije trgovačkih društava iz portfelja Hypo grupe, provedbi internih dubinskih snimanja, izradi kreditnih prijedloga te koordinaciji ključnih odjela i poslova u Banci.

Uz novu funkciju prokurista i postojeću poziciju izvršnog direktora Sektora problematičnih plasmana, Golubić će biti i član kreditnog odbora Uprave i koordinator Hypo grupe za cjelokupan portfelj problematičnih plasmana u Hrvatskoj s odgovornošću za banku i leasing. (V. K.)

MojPosao koristi kolačiće (eng. cookies) kako bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Nastavkom pregleda stranice slažete se sa korištenjem kolačića o kojima možete pročitati više.