Share
Tweet
Share
Pošalji prijatelju

Iznudio novac i poklone od šefa glumeći ženu

Tijekom šest mjeseci šef mu je poslao novca i poklona u vrijednosti oko 7400 američkih dolara

Yeh Wei-che (28) iz Tajvana optužen je za prijevaru jer je od svog šefa iznudio novac i poklone pretvarajući se da je žena, piše tajvanski dnevnik United Daily News.

On je došao na zamisao da prevari svog šefa, kojega novine predstavljaju samo kao Chena (36), jer je vidio da je ovaj samac i da ima teškoća u pronalaženju ženskog društva. Yeh je Chenu ponudio da ga upozna sa svojom izmišljenom sestričnom u New Yorku.

Kad je Chen pristao, Yeh je sa interneta preuzeo fotografije neke djevojke i poslao ih svom šefu, a putem interneta je s njim i razmjenjivao poruke.

Plati mi bolnicu, ali nemoj dolazit u posjetu
Kada je šef postao zainteresiran za druženje "djevojka" je počela tražiti poklone i pozajmice a kao posrednika ponudila je svoga bratića Yeha preko kojega je trebao slati novac.

Tijekom šest mjeseci Chen je poslao novca i poklona u vrijednosti oko 7400 američkih dolara, a počeo je sumnjati kad je "djevojka" zatražila da joj plati bolničke troškove a odbila njegovu ponudu da je posjeti u bolnici. Chen je zatražio pomoć policije koja je brzo otkrila tko je slao poruke. (Hina)

MojPosao koristi kolačiće (eng. cookies) kako bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Nastavkom pregleda stranice slažete se sa korištenjem kolačića o kojima možete pročitati više.