Share
Tweet
Share
Pošalji prijatelju

Tihana Popović u Upravi Basler životnog osiguranja

Tihana Popović imenovana je članicom Uprave Basler životnog osiguranja. Popović je rođena 1975., a diplomirala je računovodstvo na Ekonomskom fakultetu u Zagrebu.

Karijeru je započela 1998. kao pripravnik u računovodstvu tvrtke Finanz, nakon čega prelazi u renomiranu revizorsku tvrtku Ernst & Young Croatia. Od pozicije pripravnika ubrzo napreduje na mjesto voditelja računovodstva.

Do imenovanja za članicu Uprave Tihana Popović uspješno je, kroz posljednje četiri godine, vodila odjel za kontroling Basler životnog osiguranja. Uz osnovne dužnosti organizacije odjela i vođenje tima, bila je zadužena za poslove planiranja i kontrole ostvarenja planova tvrtke. Vodila je velik broj projekata u tvrtki među kojima su najznačajniji: Poslovni procesi, Pravna usklađenost, Upravljanje rizicima, Unutarnja revizija, Sustav upravljačkog izvještavanja i Upravljanje troškovima.

U razdoblju od 2003. do 2005. godine u Basler životnom osiguranju bila je zadužena za poslove izvještavanja i administrativne tehnologije, kojem je prethodio dvogodišnji rad na mjestu voditelja računovodstva u ovoj osiguravateljskoj kući. (V. K.)

Izvor:
bankamagazine.hr

MojPosao koristi kolačiće (eng. cookies) kako bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Nastavkom pregleda stranice slažete se sa korištenjem kolačića o kojima možete pročitati više.