Share
Tweet
Share
Pošalji prijatelju

Dino Dogan iz Vipneta prelazi u Mobilkom Austria

Dosadašnji član Uprave i financijski direktor Vipneta Dino Dogan od 1. kolovoza postaje novi član Uprave i financijski direktor kompanije Mobilkom Austria, koja je vlasnik Vipneta.

Dogan je rođen u Stuttgartu, gdje je nakon završenog studija ekonomije na Sveučilištu u Stuttgartu, doktorirao 1992. s radom Strateški management logistike.

U Vipnet je Dogan došao nakon karijere u Alcatelu, preuzevši u srpnju 2003. godine mjesto člana Uprave i financijskog direktora Vipneta. U Alcatelu je počeo radio 1993. na mjestu rukovoditelja sustava logistike, a 1995. je preuzeo strateški kontroling i organizaciju.

Od 1997. godine Dogan radi kao financijski projektni rukovoditelj u Parizu, a zatim vodi kontroling i logistiku divizija softverskih sustava telekomunikacijske mreže za Njemačku. Od 2002. godine bio je voditelj Divizije operacija i servisa telekomunikacijske mreže za Njemačku, Srednju i Istočnu Europu sa sjedištem u Sttutgartu. (V. K.)

Izvor:
business.hr

MojPosao koristi kolačiće (eng. cookies) kako bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Nastavkom pregleda stranice slažete se sa korištenjem kolačića o kojima možete pročitati više.