Share
Tweet
Share
Pošalji prijatelju

Filip Popov voditelj prodaje za Hrvatsku u Avon Kozmetici

Filip Popov novi je voditelj prodaje za Hrvatsku u Avon Kozmetici d.o.o., najvećoj domaćoj tvrtki koja se bavi isključivo direktnom prodajom.

Popov je rođen 1978. godine, završio je Farmaceutski fakultet u Sofiji, a poslovnu karijeru započeo je u Dentomedu u Skoplju gdje je proveo četiri godine.

Do prelaska u Avon u Skoplju, radio je kao savjetnik u Nacionalnoj kampanji za dentalno zdravlje, projektu financiranom od strane Svjetske zdravstvene organizacije, Međunarodnog monetarnog fonda i Ministarstva zdravlja Makedonije.

U Avonu se zaposlio 2005., a nakon što se pokazao vrlo uspješan kao voditelj prodaje najveće regije u Makedoniji, 2007. je postao voditelj prodaje za cijelu Makedoniju.

Također, Popov je i pobjednik natječaja "Avon World Sales Leaders Competition", što se smatra najvećim dostignućem u segmentu prodaje.

Na novoj poslovnoj poziciji, preuzet će prodaju za cijelu Hrvatsku te će svojim velikim iskustvom i uspješnim stavom nedvojbeno pridonijeti dinamici i rezultatima tvrtke, stoji u priopćenju. (V. K.)

Izvor:
limun.hr

MojPosao koristi kolačiće (eng. cookies) kako bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Nastavkom pregleda stranice slažete se sa korištenjem kolačića o kojima možete pročitati više.