Share
Tweet
Share
Pošalji prijatelju

Tomislav Matusinović potpredsjednik u Atlantic grupi

Dosadašnji Izvršni direktor za diviziju Zdravlje i njega u Atlantic Grupi, Tomislav Matusinović, odlukom Nadzornog odbora imenovan je članom Uprave i potpredsjednikom Atlantic Grupe za ovu diviziju.

Na mjesto Izvršnog direktora za diviziju Zdravlje i njega, Matusinović je imenovan 1. ožujka 2008. godine, po reorganizaciji poslovanja kompanije utemeljenog na četiri poslovne divizije.

Nakon uspješnih pet poslovnih kvartala tijekom kojih je vodio diviziju Zdravlje i njega te nakon uspješnog lansiranja najvećeg investicijskog projekta Cedevita GO!, promoviran je u člana Uprave, odnosno potpredsjednika Atlantic Grupe nadležnog za ovu diviziju.

Prije dugogodišnje karijere na nizu odgovornih funkcija u Atlantic Grupi, Matusinović je radio u uglednim domaćim i međunarodnim tvrtkama. U Atlantic je došao s pozicije Direktora korporativnih projekata u Agrokoru, a prethodno je radio kao Regionalni voditelj tehničkih operacija u kompaniji Coca-Cola Adriatic. (V. K.)

Izvor:
bankamagazine.hr

MojPosao koristi kolačiće (eng. cookies) kako bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Nastavkom pregleda stranice slažete se sa korištenjem kolačića o kojima možete pročitati više.