Share
Tweet
Share
Pošalji prijatelju

Šestogodišnjak postao Direktor zabave u muzeju

U prijavi na oglas je napisao da kući ima električnu željeznicu i može upravljati s dva vlaka odjednom

Nakon što je njihov Direktor za zabavu, Andrew Scott otišao u mirovinu, Nacionalni muzej željeznice u britanskom Yorku, na njegovo je mjesto imenovao – šestogodišnjeg zaljubljenika u vlakove Sama Pointona.

Nakon što je raspisan oglas za novog direktora, Sam je odjelu ljudskih resursa poslao prijavu za radno mjesto u kojoj je napisao: "Kod kuće imam električnu željezničku prugu, i prilično sam dobar u upravljanju s vlakovima na njoj. S lakoćom upravljam s dva vlaka istovremeno."

Šefovi muzeja ostali su ganuti njegovim entuzijazmom i odlučili mu ponuditi mjesto direktora, za koje Sam kaže da je najbolji posao na svijetu.

Kada su ga upitali zašto misli da je kvalificiran za taj posao, Sam im je odgovorio: "Putovao sam s mnogo vlakova, uključujući i Eurostar" (jedan od najbržih vlakova koji je postavio je brzinski rekord u putovanju od Pariza do Londona). (V. K.)

Izvor:
BBC

MojPosao koristi kolačiće (eng. cookies) kako bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Nastavkom pregleda stranice slažete se sa korištenjem kolačića o kojima možete pročitati više.