Share
Tweet
Share
Pošalji prijatelju

Kristina Laco glavna izvršna direktorica Digitel komunikacija

Digitel komunikacije, najveća i vodeća grupacija za integrirano tržišno komuniciranje u Hrvatskoj dobila je novu upravu. Na čelu Uprave kao njezin predsjednik ostaje Aljoša Roksandić, a novi članovi Uprave su Kristina Laco, Vileta Colić i Hrvoje Bošnjak. Novi članovi Uprave ujedno postaju i izvršni direktori odgovorni za operativno upravljanje poslovanjem Grupe.

Kristina Laco, jedna od vodećih hrvatskih stručnjakinja na području upravljanja komunikacijama, imenovana je glavnom izvršnom direktoricom Digitel komunikacija, gdje je došla nakon niza godina uspješnog upravljanja i vođenja Premise, jedne od vodećih PR agencija u Hrvatskoj. Do dolaska u Premisu radila je na visokim pozicijama u poznatim domaćim i inozemnim tvrtkama u Hrvatskoj – naftnoj kompaniji Texaco i Privrednoj banci Zagreb.

Diplomirala je ekonomiju i međunarodne odnose, a na milanskoj je Bocconi magistrirala međunarodnu ekonomiju i menadžment.

Violeta Colić imenovana je izvršnom direktoricom za ljudske resurse Digitel komunikacija. Do prelaska, pet se godina u Premisi bavila vođenjem tvrtke s naglaskom na upravljanje ljudskim potencijalima te koordinacijom i organizacijom rada savjetničkog odjela i svih agencijskih timova.

Diplomirala je matematiku na Prirodoslovno matematičkom fakultetu u Zagrebu, ali je svoju karijeru gradila prvo u medijima kao novinar i urednik, te ubrzo nakon toga u komunikacijama kojima se aktivno bavi već više od 10 godina. Do dolaska u Premisu radila je kao direktorica ureda za odnose s javnošću u Agrokoru.

Hrvoje Bošnjak je imenovan izvršnim direktorom za financije Digitel komunikacija, a usto je i član Uprave Digitel Pristop Grupe. Svoju je karijeru započeo u dvjema, od pet najboljih kompanija specijaliziranih za financije na svijetu - Arthuru Andersenu i Ernst & Youngu. Nakon toga, karijeru nastavlja u korporativnom sektoru u petrokemijskoj i turističkoj industriji, a u Digitelu radi od 2007. godine. (V. K.)

Izvor:
SEEbiz

MojPosao koristi kolačiće (eng. cookies) kako bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Nastavkom pregleda stranice slažete se sa korištenjem kolačića o kojima možete pročitati više.