Share
Tweet
Share
Pošalji prijatelju

Danica Kozica vodi Odjel upravljanja kvalitetom usluge Erste banke

Erste & Steiermärkische Bank d.d. (Erste banka) je osnovala novi Odjel upravljanja kvalitetom usluge koji je organizacijski smješten u Službu marketinga. Voditeljicom odjela imenovana je Danica Kozica.

Danica Kozica rođena je 1975., a završila je Ekonomski fakultet u Zagrebu, smjer financije i trenutačno je polaznica poslijediplomskog studija Financije i bankarstvo. Aktivno se služi engleskim te pasivno talijanskim i ruskim jezikom.

Karijeru je započela 1998. u Trgovačkoj banci kao samostalni referent u Odjelu kreditne evidencije za građanstvo, a potom je 2000. nastavila kao referent u Službi upravljanja ciljnim grupama u Erste banci. U jedanaest godina rada obnašala je odgovorne funkcije voditelja Službe upravljanja ciljnim proizvodima i direktora Direkcije podrške prodaji u Sektoru građanstva Erste banke. Također, sudjelovala je u nekoliko većih projekata u Hrvatskoj i inozemstvu značajnih za banku, između ostalog u projektima dubinskih analiza (due diligence), spajanju banaka te inicijalnoj javnoj ponudi (IPO).

Na novoj poziciji bit će zadužena za razvoj korporativne kulture koja se temelji na razumijevanju stvarnih potreba klijenata banke te, sukladno tome, podizanju kvalitete usluge. (V. K.)

MojPosao koristi kolačiće (eng. cookies) kako bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Nastavkom pregleda stranice slažete se sa korištenjem kolačića o kojima možete pročitati više.