Share
Tweet
Share
Pošalji prijatelju

Ne propustite priliku – dođite na regionalnu Human Resource Management Arenu 2009.

U Zagrebu se 20. i 21. listopada održava Human Resource Management Arena 2009., vodeća konferencija o upravljanju ljudskim resursima u regiji

Niz eminentnih govornika ovoga će tjedna otvoriti raspravu o najaktualnijim temama 2009. godine, u području upravljanja ljudskim resursima.

Steve Bohlke, Jozsef Poor, Krešimir Macan, Slavko Vidović, Dijana Klekar, Manuela Mudrinić, Nenad Filipović, Vladimir Takšić i mnogi drugi će vas, na vodećoj regionalnoj konferenciji o upravljanju ljudskim resursima, provesti kroz četiri vruće tematske cjeline:


1. HR I LEADERSHIP: PREŽIVLJAVANJE PROMJENA ILI UPRAVLJANJE PROMJENAMA?

2. UPRAVLJANJE UGLEDOM KOMPANIJE U VRIJEME NEPOPULARNIH MJERA I PROMJENA

3. TALENT MANAGEMENT: KAKO ODRŽATI ZDRAV VRT U SUROVIM UVJETIMA?

4. NAGRAĐIVANJE KAO MOTIVACIJA I KAO UŠTEDA: KREATIVNOST NA DJELU

Također, sudionici će kroz dva dana konferencije moći poslušati i slijedeće teme: Osobni kredibilitet kao HR Faktor X: Kako maksimizirati svoj utjecaj, Change management: Leadership i komunikacija, Svjesnost ranga i utjecaj vodstva, Kako komunicirati s novinarima?, LGBTIQ u organizacijama, Mentori za uspješno premošćivanje generacijskog jaza: uloge emocionalne inteligencije, Nagrađivanje kao komunikacija i mnoge druge.

Više informacije o atraktivnom programu ovogodišnje HR Management Arene pogledajte OVDJE!

Kome je HRMA namijenjena?
Od svog prvog održavanja 2002. godine, Human Resource Management Arena se već pozicionirala kao vodeća konferencija o upravljanju ljudskim resursima u regiji, koja pruža uvid u aktualna događanja unutar zajednice stručnjaka za ljudske resurse te omogućuje razmjenu znanja među kolegama.

Konferencije je namijenjena predsjednicima i članovima uprava, direktorima ljudskih resursa, stručnjacima zaduženim za spajanja i preuzimanja te strategiju i razvoj, rukovodiocima na svim razinama, ali i svim savjetničkim tvrtkama koje se bave ljudskim resursima. Ovogodišnja HRMA se, u organizaciji Infoarene, a pod stručnim pokroviteljstvom tvrtke SELECTIO, generalnim pokroviteljstvom portala MojPosao i medijskim pokroviteljstvom Business.hr-a, održava 20. i 21. listopada u Zagrebu.

Više informacija o konferenciji i atraktivnom programu pogledajte na stranicama HR Management Arene, a za sva ostala pitanja kontaktirajte nas na broj telefona 01 606 54 19 te na e-mail: tanja.prekodravac@selectio.hr

MojPosao koristi kolačiće (eng. cookies) kako bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Nastavkom pregleda stranice slažete se sa korištenjem kolačića o kojima možete pročitati više.