Share
Tweet
Share
Pošalji prijatelju

Što odjenuti za posao uoči Noći vještica?

Ako vam posao to dopušta maskirajte se u slobodni dan, automat sa slatkišima, šefa ili suradnika

Gotovo trećina zaposlenika u SAD-u ove godine, uoči Noći vještica, planira na posao doći maskirana, pokazalo je istraživanje portala careerbuilder.com.

Za sve zaposlenike koji odluče ovog 30. ili 31. listopada doći maskirani na posao, ispitanici su ponudili nekoliko jednostavnih, jednominutnih preobrazbi.

Slobodni dan
Na bijelu majicu crnim slovima ispišite natpis "30. listopad, ?, 1. studeni". Kada vas netko upita, u što ste se maskirali, odgovorite: "U slobodni dan".

Automat sa slatkišima
ako u tvrtki imate popularni automat sa čokoladama i grickalicama, na njega nalijepite obavijest "U kvaru". Potom se vi maskirajte u automat tako da u svoje džepove ugurate čokoladice i grickalice, a na svaki džep nalijepite cijenu. Kada vam suradnici plate za slatkiš, ne zaboravite ga ispustiti iz ruke, baš kao pravi automat.

Šef ili suradnik
Ako znate kako će se odjenuti vaš najbliži suradnik ili nadređeni, imitirajte ga. Pripazite samo ako vam je najbliži suradnik suprotnog spola.

Post-it obavijest
Odjenite se u neku od boja popularnih post-it obavijesti (najčešće je žuta). Ako vam netko od suradnika, kao u filmovima, uđe u vaš ured i pita vas što ćete mu dati za Noć vještica, otrgnite jednu post-it obavijest sa radnog stola i poklonite mu je. (V. K.)

Izvor: careerbuilder.com

MojPosao koristi kolačiće (eng. cookies) kako bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Nastavkom pregleda stranice slažete se sa korištenjem kolačića o kojima možete pročitati više.