Share
Tweet
Share
Pošalji prijatelju

Upišite Executive MBA na COTRUGLI Business School

Posjetite posljednju prezentaciju, koja se odražava 19. studenog u prostorijama škole

Praktična znanja, minimalna odsutnost s radnog mjesta i svjetski priznati predavači – sve to ubraja COTRUGLI Business School među najatraktivnije centre poslovne edukacije u regiji. Programe škole pohađaju top i middle manageri te poduzetnici, a škola je do sada u svom portfoliju okupila preko 5000 polaznika.

Ukoliko još razmišljate o upisu na poslijediplomsku poslovnu edukaciju, pozivamo Vas na zadnju Executive MBA prezentaciju ove godine: četvrtak, 19. studenoga u 18 sati, u prostorijama COTRUGLI Business School (Domobranska bb, Zagreb).

Stručnjaci sve više rade na sebi
COTRUGLI Business School je vodeća i jedina međunarodno akreditirana poslovna škola u Hrvatskoj. Uvažujući sve akreditacijske standarde, MBA programi se prilagođavaju vremenu i promjenama koje ono nosi.

"Primjetili smo da se manageri sve više okreću radu na sebi. Posvećuju veliku pažnju kvaliteti i praktičnosti programa s naglaskom na brzi povrat uložene investicije. Osim toga, u ovom kriznom razdoblju naročito se traže provjerene reference, što COTRUGLI-ju svakako ide u prilog, s obzirom na listu zadovoljnih klijenata i organizacija s kojima surađujemo", tumači Marko Kučić, direktor poslovnog razvoja škole.

Uvjeti za upis
Svaki MBA program pridonosi razvoju karijere, međutim izvanredni MBA program u kojem sudjeluju svjetski predavači i međunarodni polaznici omogućit će vam da realizirate sve buduće izazove. Uvjeti za upis na Executive MBA program pri COTRUGLI Buisness School su:

  • minimalno 3 godine relevantnog radnog iskustva
  • znanje engleskog jezika (EMBA program se odvija na engleskom)
  • završen fakutet
  • 2 reference

    Svi zainteresirani za sudjelovanje na prezentaciji, prijaviti se mogu OVDJE!

  • MojPosao koristi kolačiće (eng. cookies) kako bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Nastavkom pregleda stranice slažete se sa korištenjem kolačića o kojima možete pročitati više.