Share
Tweet
Share
Pošalji prijatelju

Marijana Deković Fernežir vodi Sektor ljudskih potencijala u Hypo banci

Marijana Deković Fernežir nova je direktorica sektora Upravljanja ljudskim potencijalima u Hypo Alpe-Adria banci.

Deković Fernežir je završila studij ekonomije na Ekonomskom fakultetu u Zagrebu te MBA studij na Donau Universität Krems u Austriji.

Svoj je dosadašnji radni vijek provela u Hypo banci, u kojoj radi od njezinog osnivanja, u početku kao suradnica u sektoru Općih poslova, da bi potom prešla u novoosnovani sektor Organizacije i informatike. Izvrsno poznaje cjelokupno funkcioniranje sustava Banke te je radila na zahtjevnom projektu reorganizacije banke 2001. godine. Ubrzo napreduje do pozicije voditeljice odjela Poslovne organizacije i razvoja unutar sektora Organizacije i informatike nakon čega, na poziv iz Uprave, prelazi na radno mjesto poslovne asistentice člana Uprave.

Sredinom 2007. postaje voditeljica projektnog ureda u složenom projektu pripajanja Slavonske banke d.d. Hypo Alpe-Adria-Banci d.d., gdje je prije svega bila zadužena za potporu vodstvu projekta te praćenje i kontrolu svih aktivnosti u projektu.

Iz Hypo banke su istaknuli da će Marijana Deković Fernežir na novoj poziciji, svojim znanjem i iskustvom značajno doprinijeti uspješnom provođenju strategije u segmentu ljudskih resursa Banke. (V. K.)

MojPosao koristi kolačiće (eng. cookies) kako bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Nastavkom pregleda stranice slažete se sa korištenjem kolačića o kojima možete pročitati više.