Share
Tweet
Share
Pošalji prijatelju

Renata Gecan Milek predsjednica Uprave Raiffeisen Investa

Renata Gecan Milek, dosadašnja članica Uprave Raiffeisen Investa, društva za upravljanje investicijskim fondovima imenovana je predsjednicom Uprave Društva, dok je Goran Nušinović imenovan novim članom Uprave Raiffeisen Investa.

Renata Gecan Milek rođena je 1971. godine, a diplomirala je na Ekonomskom fakultetu u Zagrebu, na smjeru Financije. Karijeru je započela 1996. godine u Sektoru riznice u Privrednoj banci Zagreb d.o.o. Krajem 1997. zapošljava se u Sektoru riznice Raiffeisenbank Austria d.d. Zagreb (RBA), gdje je u kolovozu 1999. godine imenovana voditeljicom trgovanja.

Karijeru u RBA privremeno je prekinula kratkim angažmanom na mjestu članice Uprave Raiffeisen Investa d.o.o. u razdoblju od veljače do listopada 2002. godine. Po povratku u RBA koncem 2002. godine, imenovana je zamjenicom izvršnog direktora Sektora riznice i investicijskog bankarstva. Od listopada 2008. godine ponovno je na mjestu članice Uprave Raiffeisen Investa d.o.o.

Goran Nušinović je rođen 1977. godine, a diplomirao je na B.S. Philadelphia University u SAD-u, na studiju međunarodnih financija. Karijeru je započeo 2001. godine u Raiffeisen vrijednosnicama d.o.o., gdje se zadržao do travnja 2003. godine kada dolazi u Raiffeisenbank Austria d.d. (RBA) na radno mjesto senior portfolio menadžera.

Karijeru nastavlja kao direktor Direkcije Equity, a do imenovanja na funkciju člana Uprave Raiffeisen Investa d.o.o., obnašao je funkciju direktora Direkcije za upravljanje imovinom klijenta u RBA. (V. K.)

MojPosao koristi kolačiće (eng. cookies) kako bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Nastavkom pregleda stranice slažete se sa korištenjem kolačića o kojima možete pročitati više.