Share
Tweet
Share
Pošalji prijatelju

Nikola Klisović rukovodi pravnim poslovima Vipneta

Nikola Klisović imenovan je novim rukovoditeljem pravnih poslova u Vipnetu.

Klisović je rođen 1976. godine, a nakon završetka Pravnog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu, karijeru započinje 2000. godine u odvjetničkom društvu Cirkveni, da bi 2003. godine prešao u HT-Hrvatske telekomunikacije na poziciju pomoćnika direktora sektora regulatornih poslova.

Od 2005. do srpnja 2009. godine radio je na poziciji direktora sektora za pitanja tržišnog natjecanja i regulatorne podrške povezanim društvima. Uz to, 2008. godine preuzeo je funkciju povjerenika za usklađenost poslovanja T-HT grupe sa svim internim i eksternim propisima.

Od 2006. do studenoga 2009. godine bio je član nadzornih odbora i predstavnik u skupštinama HT-a Mostar i Hrvatske pošte Mostar, gdje je bio odgovoran za izradu ključnih internih propisa i korporativnog upravljanja te za sporazume članova društva. Također, sudjelovao je u nadziranju uvođenja poslovnog plana te u pregovorima o korporativnom upravljanju i privatizaciji, a odigrao je i važnu ulogu u spajanju mobilnog i fiksnog poslovanja. (V. K.)

Izvor: business.hr

MojPosao koristi kolačiće (eng. cookies) kako bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Nastavkom pregleda stranice slažete se sa korištenjem kolačića o kojima možete pročitati više.