Share
Tweet
Share
Pošalji prijatelju

Dr. Jyoti Gupta novi dekan COTRUGLI Business School

Konzultant Svjetske Banke i Europske komisije te dugogodišnji voditelj katedre za Financije na MBA programima pri COTRUGLI Business School, dr. Jyoti Gupta, preuzeo je dužnost dekana te škole.

Dr. Gupta surađuje s COTRUGLI Business School od samog osnutka škole kao voditelj katedre za Financije i predavač modula iz Financijskog managementa na MBA programima. Također, vodio i in-house programe za organizacije poput Plive, ZABE, Alstoma, itd., a svoju stručnost je nebrojeno puta pokazao i na otvorenim predavanjima koja su se dotakla uzroka i posljedica aktualne krize.

Na poziciji dekana, zamijenit će dr. Harisa Boku, za vrijeme čijeg mandata je škola dobila međunarodnu AMBA akreditaciju i učvrstila svoje poslovanje na području regije (Hrvatska, Srbija, Slovenija, BiH, Makedonija, Bugarska, Rumunjska).

Dolazak dr. Gupte na mjesto dekana COTRUGLI Business School, u skladu je sa strateškim ciljevima škole koja se, kroz centre u Beogradu i Ljubljani profilirala kao najbrže rastuća poslovna škola u regiji. (V. K.)

MojPosao koristi kolačiće (eng. cookies) kako bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Nastavkom pregleda stranice slažete se sa korištenjem kolačića o kojima možete pročitati više.