Share
Tweet
Share
Pošalji prijatelju

Tomas Vucurevic u Upravi Digitel Pristop Grupe

Tomas Vucurevic, jedan od vodećih europskih stručnjaka za marketinšku komunikaciju i brand management, imenovan je članom Uprave Digitel Pristop Grupe, zaduženim za operativno poslovanje.

Vucurevic je rođen 1966. godine i jedan je od vodećih stručnjaka za marketinšku komunikaciju, marketinške strategije i brand management u Europi. Tijekom svoje uspješne karijere radio je za renomirane multinacionalne kompanije poput Motorole, Swatcha i Gore-Tex-a, u kojima je predvodio mnogobrojne međunarodne timove na poslovima vođenja i upravljanja brandovima na tržištima Europe, SAD-a, Azije i Japana. Također, predavač je i vanjski suradnik u poslovnoj školi ZFU u Švicarskoj te autor nekoliko radova na temu brand managementa, a posebice ingredient brandinga.

Kao član Uprave DPG-a, Vucurevic će biti zadužen za operativno poslovanje Grupe, tj. upravljati će radom i poslovanjem DPG-a, s ciljem jačanja pozicija na postojećim tržištima i zauzimanja ključnih pozicija na novim tržištima u regiji. (V. K.)

Izvor: Lider

MojPosao koristi kolačiće (eng. cookies) kako bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Nastavkom pregleda stranice slažete se sa korištenjem kolačića o kojima možete pročitati više.