Share
Tweet
Share
Pošalji prijatelju

Željko Kukurin na čelu Uprave Istraturista

Čelno mjesto u Upravi umaškog Istraturista, 1. siječnja je preuzeo član Uprave Željko Kukurin, budući da je s tim datumom dugogodišnjoj predsjednici Uprave Gordani Tomičić prestalo članstvo u Upravi i dužnost predsjednice.

Kukurin je diplomirao je na Ekonomskom fakultetu u Zagrebu, gdje je 2007. završio i znanstveni postdiplomski studij iz Teorije i politike marketinga. Također, prošle je godine diplomirao Executive MBA studij na poslovnoj školi SDA Bocconi u Milanu.

Karijeru je započeo 2000. u Rivieri Poreč, gdje je obnašao poslove iz područja hotelskih operacija te prodaje i marketinga, a 2004. prešao je u Valamar, gdje je bio direktor u prodaji i marketingu. U lipnju 2009. postao je član Uprave Istraturista, gdje je bio zadužen za operativno poslovanje.

U Istraturistu još nisu otkrili hoće li voditelj poslova te tvrtke od 1. siječnja 2010., Željko Kukurin, biti predložen za novog predsjednika Uprave ili je njegova funkcija privremena. (V. K.)

Izvor: Business.hr

MojPosao koristi kolačiće (eng. cookies) kako bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Nastavkom pregleda stranice slažete se sa korištenjem kolačića o kojima možete pročitati više.