Share
Tweet
Share
Pošalji prijatelju

Lovro Celio-Cega na čelu Skiper hotela

Lovro Celio-Cega imenovan je članom Uprave u društvima Rezidencija Skiper i Skiper hoteli, a na toj je funkciji zamijenio Ljubicu Marfan.

Celio-Cega karijeru je započeo u investicijskom bankarstvu Zagrebačke banke, nakon čega se dalje razvija na poziciji člana Uprave u rovinjskom Jadran-turistu. Bio je jedan od pokretača Valamar hotela i ljetovališta, također u funkciji člana Uprave, a nakon toga i predsjednik Uprave Valamar turističkih projekata. Posljednje tri godine bavio se nekretninskim projektima i stanogradnjom na području grada Zagreba.

Inače, u sastavu tvrtki Rezidencija Skiper i Skiper hoteli posluje Hotel Kempinski Adriatic sa golf igralištem u Alberima. Novoj upravi Skiper hotela povjeren je posao izrade poslovne strategije koja ima za cilj završetak izgradnje i stabilizaciju projekta u Savudriji kao i unaprjeđenje poslovnih procesa. (V. K.)

MojPosao koristi kolačiće (eng. cookies) kako bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Nastavkom pregleda stranice slažete se sa korištenjem kolačića o kojima možete pročitati više.