Share
Tweet
Share
Pošalji prijatelju

Tijekom prijenosa u živo, bankar gledao golišave fotografije

Koga briga za kamate, kad su objavljenje nove fotografije manekenke Mirande Kerr

Zaposlenik sydneyske banke Macquarie odgovarat će za svoja djela nakon što je uhvaćen kako iza leđa svog kolege gleda golišave fotografije na računalu, dok kolega u živom prijenosu daje izjavu za javnu televiziju.

Očito, bankaru su od kamata o kojima je njegov kolega govorio, interesantnije bile golišave fotografije Mirande Kerr, prenosi Jutarnji list. Najgore od svega, nestašni se bankar, nakon što je pregledao fotografije okrenuo licem prema kameri i tako se predstavio cijelom gledateljstvu.

Iz banke su priopćili da sve situacije poput neprimjerenog korištenja tehnologije, doživljavaju vrlo ozbiljno, te imaju vrlo stroga pravila ponašanja i korištenja tehnologije. Ova je incident, naglasili su, pitanje interne kontrole i tako će biti riješen.

Zanimljivo, tog je dana u Sydneysku zračnu luku sletjela i sama manekenka Miranda Kerr koja se, nakon što su je novinari upitali za mišljenje o incidentu, samo slatko nasmijala. (V. K.)

Izvor: Jutarnji list

MojPosao koristi kolačiće (eng. cookies) kako bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Nastavkom pregleda stranice slažete se sa korištenjem kolačića o kojima možete pročitati više.