Share
Tweet
Share
Pošalji prijatelju

Počele nominacije za izbor najboljih poslovnih savjetnika

Prijave za nagradu PRIMUS traju od 15. veljače do 5. travnja 2010. godine

Kako bi promovirali izvrsnost u poslovnom savjetovanju, časopis Poslovni savjetnik i Udruga poslovnih savjetnika utemeljili su nagradu PRIMUS.

Nagrada se dodjeljuje za najuspješnije poslovne projekte profesionalnim poslovnim savjetnicima (fizičkim osobama) koji su vodili projekt, te koji su ujedno i članovi hrvatskih stručnih i profesionalnih udruga iz područja njihovog djelovanja.

Prijave za nagradu započele su 15. veljače i trajat će do 5. travnja 2010., a dobitnici će biti proglašeni 27. svibnja 2010. u sklopu 2. Dana poslovne edukacije u zagrebačkom hotelu Westin.

Glavni kriteriji pri odabiru najbolji poslovnih savjetnika bit će poslovna izvedba, strateške snage, kvaliteta savjetovanja, učinkovitost te internacionalnost. Nagrade će se dodjeljivati u kategorijama Management i savjetovanje, Ljudski potencijali, edukacija i trening, Informacijske tehnologije, Strateško planiranje i organizacijski razvoj te Marketing, uz jednu nagradu za poseban doprinos poslovnom savjetovanju u RH.

Glavni cilj organizatora je učiniti PRIMUS nagradu vodećom nagradom u Hrvatskoj za usluge temeljene na znanju, koja će biti prepoznata i priznata od hrvatske poslovne zajednice.

Više informacija o načinu odabira pobjednika i prijavama za nagradu PRIMUS, pročitajte na www.poslovni-savjetnik.com ili na web stranici Udruge poslovnih savjetnika.

MojPosao koristi kolačiće (eng. cookies) kako bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Nastavkom pregleda stranice slažete se sa korištenjem kolačića o kojima možete pročitati više.