Share
Tweet
Share
Pošalji prijatelju

Tomislav Breyer direktor Siemensova IT S&S-a

Tomislav Breyer imenovan je direktorom sektora Siemens IT Solutions and Services u Siemensu Hrvatska, a tu dužnost preuzima od dosadašnjeg direktora Gerharda Oblassera.

Do dolaska na mjesto direktora u Siemensu, Breyer je radio u tvrtki CISCO Systems na poziciji regionalnog menadžera za prodaju, gdje je vodio djelokruge prodaje koja uključuje Service, Public i Entreprise odjel.

Inače, nakon završetka Fakulteta elektrotehnike i računarstva u Zagrebu, Breyer je radna iskustva stjecao na lokalnim i međunarodnim projektima u Australiji, Nizozemskoj, Švedskoj, Velikoj Britaniji, Njemačkoj i Austriji, za tvrtke Ericsson Enterprise, IBM Croatia i CISCO. Vodio je projekte poput implementacije indirektnog modela prodaje opreme i usluga, koordinirao podregionalnim uslužnim centrima izvrsnosti, primjenjivao razne savjetodavne metodologije u funkciji prodaje opreme i usluga za pozivne centre za Ericsson Enterprise, vodio IBM Global Services u Zagrebu te prodajne timove kompanije Cisco Hrvatska.

Na novoj poziciji, Tomislav Breyer će biti odgovoran za primjenu poslovne strategije usklađene sa strategijom regionalne centrale, razvoj poslovnih planova s ciljem povećanje volumena i tržišnog udjela te unaprjeđenje prodajnih aktivnosti u svim dijelovima portfelja. (V. K.)

MojPosao koristi kolačiće (eng. cookies) kako bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Nastavkom pregleda stranice slažete se sa korištenjem kolačića o kojima možete pročitati više.