Share
Tweet
Share
Pošalji prijatelju

Saznajte kako ostvariti karijeru IT stručnjaka

Visoka škola za primijenjeno računarstvo 17. ožujka organizira "Dan otvorenih vrata"

Zbog velikog interesa studenata na ovogodišnjoj smotri Sveučilišta, velikog broja prijava za studij, ali i tradicionalno velikog interesa izvanrednih studenata koje podupiru poslodavci, Visoka škola za primijenjeno računarstvo u Zagrebu, odlučila je otvoriti svoja vrata, kako bi s budućim studentima i predstavnicima medija zajednički porazgovarali o razvoju IT karijere i budućnosti pojedinaca.

"Otvoreni dan Visoke škole za primijenjeno računarstvo" održat će se 17. ožujka, s početkom u 16 sati, na novootvorenoj lokaciji Visoke škole za primijenjeno računarstvo u Ilici 242.

Tom prigodom, svi zainteresirani će moći doznati više informacija o razvoju karijere IT stručnjaka, te otvoreno razgovarati sa studentima i članovima studentskih sekcija, predavačima te članovima gospodarskog vijeća.

Predstavljanje Visoke škole za primijenjeno računarstvo i njene uloge u stvaranju kadrova namijenjenih gospodarstvu vodit će Vjeran Bušelić, voditelj internog Centra karijera, a izlaganje će održati i Sven Marušić, izvršni direktor IT sektora T-HT-a, Zvonimir Oreč, direktor Sektora sistemske integracije i razvoja Siemensa, Mislav Balković, dekan Visoke škole za primijenjeno računarstvo te Tomislav Kelemen i Luka Vukoja iz studentske sekcije "Studiram Racunarstvo.hr".

Više informacija potražite na www.racunarstvo.hr. (V. K.)

MojPosao koristi kolačiće (eng. cookies) kako bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Nastavkom pregleda stranice slažete se sa korištenjem kolačića o kojima možete pročitati više.