Share
Tweet
Share
Pošalji prijatelju

Japanske stjuardese prodaju uniforme fetišistima

Pobojavši se za svoja radna mjesta, zaposlenice JAL-a odlučile su dodatno zaraditi

Budući da se kriza ozbiljno približila Japanu, mnoge stjuardese Japan Airlinesa pobojale su se za svoja radna mjesta. Kako je njihov, a inače najveći japanski, zračni prijevoznik u krizi, stjuardese su se dosjetile kako si priskrbiti višak novca za budućnost – prodati svoje uniforme.

S obzirom da su upravo te njihove radne uniforme vrlo popularne među japanskim fetišistima, novca ne bi trebalo nedostajati, budući da je u Japanu itekako razgranato crno tržište uniformama koje služe u raznim erotskim igricama, piše Jutarnji list.

Među najcjenjenijima su, upravo uniforme stujardesa, posebice ako su originalne i još k tome neoprane. Lažne uniforme na tržištu se mogu naći već za 50-ak eura, dok bi za pravu trebalo izdvojiti minimalno 2.200 eura.

Japan Airlines, koji se od stečaja izvukao u siječnju, boji se da bi novi događaji mogli naškoditi ugledu, pa je pooštrio kontrolu. Zbog toga, nakon što napusti JAL, svaka stjuardesa mora predati svoju uniformu, koja ima svoj broj i čipirana je tako da se može ući u trag kupcu. (V. K.)

Izvor: Jutarnji list

MojPosao koristi kolačiće (eng. cookies) kako bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Nastavkom pregleda stranice slažete se sa korištenjem kolačića o kojima možete pročitati više.