Share
Tweet
Share
Pošalji prijatelju

Dragan Ćulibrk vodi financije Nestlé Watersa u Dubaiju

Dosadašnji član uprave i regionalni direktor financija tvrtke Nestlé Adriatic, Dragan Ćulibrk, imenovan je na mjesto direktora financija i kontrolinga tvrtke Nestlé Waters za područje Azije, Oceanije i Afrike sa sjedištem u Dubaiju.

Ćulibrk je diplomirao na Ekonomskom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu, a karijeru je započeo kao broker. Od 1997. godine radio je u tvrtki Procter & Gamble na području financija, a 2003. godine preuzima mjesto višeg voditelja riznice za tržišta jugoistočne Europe, Bliskog istoka i Afrike.

U Nestlé Adriatic prelazi 2005. na mjesto voditelja poslovnog razvoja i strateških projekata za Adriatic regiju, koja uključuje tržišta Hrvatske, BiH, Srbije, Makedonije i Crne Gore. Član uprave za financije postaje u srpnju 2007.

Na poziciji u upravi, Ćulibrka će zamijenit Alain Bartier, koji dolazi s funkcije direktora financija i kontrolinga iz Nestlé Francuska. (V. K.)

Izvor: Večernji list

MojPosao koristi kolačiće (eng. cookies) kako bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Nastavkom pregleda stranice slažete se sa korištenjem kolačića o kojima možete pročitati više.