Share
Tweet
Share
Pošalji prijatelju

Gordan Radin novi član Uprave Agrokora

Gordan Radin novi je izvršni potpredsjednik za ljudske resurse te pravne i opće poslove Agrokora. Do prelaska u Agrokor, Radin je bio u upravama Dukata i Lura ulaganja.

Radin je rođen 1958. godine, a diplomirao je na Pravnom fakultetu u Zagrebu, te položio državni stručni i pravosudni ispit pri Ministarstvu pravosuđa i uprave. Stručno usavršavanje nastavio je na raznim edukacijama u Sjedinjenim Američkim Državama (University of Pittsburgh, School of Law) te u Edinburghu u Velikoj Britaniji.

Karijeru je započeo 1983. godine u državnoj upravi, kao stručni suradnik – savjetnik u tijelima državne uprave na imovinsko-pravnim i stambenim poslovima. Od 1990. do 1991. radio je u Izvršnom vijeću Grada Zagreba na poziciji tajnika Vijeća.

U kolovozu 1991. preuzima funkciju tajnika Vlade Republike Hrvatske, a 1993. godine postaje savjetnikom Veleposlanstva Hrvatske u SAD-u. U siječnju 1995. godine preuzima funkciju šefa kabineta predsjednika u Uredu predsjednika Republike Hrvatske.

U veljači 2000. godine prelazi u kompaniju Dukat d.d. gdje na pozicijama direktora pravnih poslova, predsjednika Uprave te savjetnika Uprave i člana Nadzornog odbora, radi do 2007. godine. Od lipnja 2007. do 2010. godine, bio je član Uprave Lura ulaganja d.d. (V. K.)

Izvor: SEEbiz.eu

MojPosao koristi kolačiće (eng. cookies) kako bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Nastavkom pregleda stranice slažete se sa korištenjem kolačića o kojima možete pročitati više.