Share
Tweet
Share
Pošalji prijatelju

Vjekoslav Zadro novi član Uprave Zagrebačke Pivovare

Novim članom Uprave Zagrebačke pivovare odlukom Nadzornog odbora imenovan je Vjekoslav Zadro, na četverogodišnje razdoblje. Od 2008. bio je funkciji direktora prodaje za ključne kupce Zagrebačke pivovare. Diplomirao je u Zagrebu na Ekonomskom fakultetu, smjer marketing.

Tijekom studija radio je u izdavačkoj kući ZIS-u na poslovima izdavačkih prava, koordinacije proizvodnje te distribucije. Karijeru u Zagrebačkoj pivovari započeo je 2004. na mjestu prodajnog predstavnika, nakon čega je vrlo brzo napredovao. Radno mjesto category-menadžera preuzima 2005., a marketinški menadžer za trgovinu postaje 2006.

Bio je odgovoran za planiranje razvoja i uvođenje svih aktivnosti potpore u maloprodaji te za uvođenje cateory-menadžmenta kao poslovne orijentacije. Godine 2007. imenovan je nacionalnim menadžerom za ključne kupce, a nakon godinu dana postaje direktor prodaje za ključne kupce odgovoran za razvoj poslovanja u maloprodaji i održavanje partnerskih odnosa s kupcima. (T. B.)

Izvor: Lider

MojPosao koristi kolačiće (eng. cookies) kako bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Nastavkom pregleda stranice slažete se sa korištenjem kolačića o kojima možete pročitati više.