Share
Tweet
Share
Pošalji prijatelju

Pokrenut portal MojBz.com

Cilj portala je promicanje malih poduzetničkih ideja i poduzetništva kroz stručne savjete iz prakse.

"Portal www.mojbiz.com je nastao kao slijed dugogodišnjeg novinarskog i edukacijskog rada s osnovnom idejom da okupi prijatelje i poznanike, ujedno stručnjake i poduzetnike kako bi pomogli svima koji su se odlučili upustiti u poduzetničku avanturu da što bezbolnije započnu i realiziraju svoju ideju. Ideja je glavni pokretač malog poduzetništva i uz malu pomoć prijatelja i nešto novaca može postati zapažena i prihvaćena" objašnjava autorica portala Mirjana Fijolić.

Upravo je to glavna misija www.mojbiz.com portala da internet komunikacijom i stručnim savjetima postane jedinstveni portal podrške svima koji kreću u poslovni svijet, sadržajem koji je potpuno besplatan i jednostavan za preuzimanje.

MojBiz.com namijenjen je savjetovanju svih koji započinju svoj obrt ili tvrtku. Kao što se vidi po rubrikama, najčešće teme portala bit će start-upovi, prodaja, marketing, b2b, PR coaching, inovacije, financije i tehnologija. Upravo je glavna misija da internet komunikacijom i stručnim savjetima postanemo jedinstveni portal podrške svima koji kreću u poslovni svijet.

Sadržaj je potpuno besplatan i jednostavan za preuzimanje. "Cilj portala nije zarađivati na informacijama koje bismo trebali naučiti dijeliti s drugima. Sve više je nezaposlenih osoba, onih koji su u potrazi za poslom, pa zašto ne bi probali pokrenuti vlastiti biz.", ističe Mirjana Fijolić.

MojPosao koristi kolačiće (eng. cookies) kako bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Nastavkom pregleda stranice slažete se sa korištenjem kolačića o kojima možete pročitati više.